• Istoric club
  • Atletism
  • Lupte greco-romane
  • Homepage
  • Gimnastica
  • Box

TENIS. Cupa DJST-SCMBacau, un real succes

tenis, cupa djst

Cupa DJST-SCM organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în parteneriat cu Sport Club Municipal Bacău, în perioada 25-30 august, un turneu axat pe categoriile de vârstă, 10 ani, 12, ani, 14 ani și 16 ani, fete și băieți, simplu și la dublu, s-a bucurat de prezenta a peste 80 de sportivi de la mai multe cluburi din țară.

Rezultate:

-10 ani feminin: AnaMaria Chiriță-CSS Bacău, locul I; Eliss Lungu-Galați, locul II și Arina Șerbănescu-SCM Bacău, locul III.

- 10 ani masculin: Ștefan Secară-Iași, locul I; Rareș Lupeș-SCM Bacău, locul II și Oliver Lovin-Moldosport Bacău, locul III.

-12 ani feminin: Catrinel Onciulescu-Iași, locul I și Clara Adăscăliței-Piatra Neamț, locul II.

- 12 ani masculin: Eric Crivei-SCM Bacău, locul I și Darius Gabagh-Timișoara, locul II.

- 14 ani feminin: Daria Călin-Piatra Neamț, locul I și Diana Mesenciuc-Iași, locul II.

- 14 ani masculin: Radu Bosnea-Onești, locul I și Victor Grigoraș-Roman, locul II.

- 16 ani feminin: Daria Tot-SCM Bacău, locul I și Adela Fărcășel-Roman, locul II.

- dublu 12 ani masculin: perechea Eric Crivei (SCM Bacău) – Andre Crețu (Sinaia), locul I și perechea Mario Andrieș (SCM Bacău) – David Macovei(CSM Moinești), locul II.

„A fost un turneu bun, cu jocuri disputate. Este foarte important faptul că participanții la competiția noastră au susținut în același timp un stagiu bun de pregătire dar au și obținut puncte importante în clasamentele Federației Române de Tenis”, a declarat Mihai Ciuntea, antrenor de tenis la Sport Club Municipal Bacău.

TENIS.

tenis. simba invest

 

Competitia traditionala, de pe terenurile de la baza SCM Bacau, Cupa “Simba Invest” pentru veterani/seniori – trece la nivel international. Federatia Romana de Tenis a introdus turneul bacauan in circuitul ITF, fiind cotat ca si turneu de gradul 5. Turneul  rezervat jucatorilor de tenis over 35 a debutat miercuri pe terenurile bazei SCM Bacău si se va juca la cele opt categorii de concurs: +35 ani, +40, +45, +50, +55, +60, +65 la masculin și feminin.

Se va miza pe sistemul “fiecare cu fiecare” la toate categoriile.
„Cupa Simba Invest devine de la an la an mult mai atractivă, iar odata intrata in circuitul ITF  va atrage si mai multi participanti”, a declarat Mihai Ciuntea – organizator si antrenor SCM Bacau

Printre participanti se numara si seniorul Vasile Vespan, 72 de ani.

Cupa Simba Invest se va desfasura pana duminica.

 

 

TENIS. Goncalo Oliveira a castigat Trofeul Municipiului Bacau

DSC_0387

 

Sarbatoarea tenisului bacauan i-a adunat pe cocheta arena de la Sport Club Municipal pe iubitorii sportului alb intr-un numar record, iar spectacolul a fost pe masura.

Finala Trofeului Municipiului Bacau, la tenis, competitie cu premii in valoare 25.000 de dolari, s-a disputat intre portughezul Goncalo Oliveira, numărul 379 în clasamentul ATP, si indianului Sumit Nagal.

Nagal a inceput bine si parea ca va castiga finala, dupa ce s-a impus in primul set cu 6-3. Nu a fost asa pentru ca portughezul a revenit si a castigat setul doi, cu 6-3 si a impins finala in setul decisiv, set castigat de Oliveira cu acelasi scor, 6-3.

Trofeul Municipiului Bacau i-a adus portughezului 35 de puncte ATO si un cec in valoare de 3600 de dolari.

Goncalo Oliveira: “Sunt foarte bucuros ca am castigat trofeul. Poate fi o rampa de lansare pentru mine. M-am simtit foarte bine in Bacau, imi plac oamenii si locurile sivreau sa va multumesc pentru ospitalitate. Sunt bucuros ca am venit si mai ales ca nu am venit singur ci alaturi de tatăl meu, care îmi este și manager. ”

 

 

GALERIE FOTO – TENIS – TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU (3)

DSC_0326 DSC_0328 DSC_0329 DSC_0339 DSC_0340 DSC_0341 DSC_0347 DSC_0348 DSC_0368

GALERIE FOTO. TENIS – TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU (2)

DSC_0396 DSC_0398 DSC_0407DSC_0389DSC_0311 DSC_0312 DSC_0320

GALERIE FOTO. TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU-FESTIVITATE DE PREMIERE

DSC_0453DSC_0435DSC_0429DSC_0425DSC_0426DSC_0393 DSC_0394

TENIS. TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU – VINERI, ORA 17.00 FINALA LA DUBLU

DSC_0023 DSC_0021 DSC_0017 DSC_0016 DSC_0001

Bacaul se pregateste pentru finala la dublu, dar cel mai mare adversar e vremea. Organizatorii au facut eforturi mari pentru ca turneul sa se desfasoare in cele mai bune conditii chiar daca ploaia incearca sa le dejoace planurile.

De la ora 17.00 este programata finala de dublu, iar in cursul aceleasi zile sunt programate meciurile la simplu urmand ca maine- sambata-sa desfasoare semifinalele, iar duminica, incepand cu ora 15.00, in direct pe Digi Sport 2, sa aiba loc finala de simplu.

TENIS. Trofeul Municipiului Bacau – Rezultate

Meciurile tari continua la Trofeul Municipiului Bacău.

Băcăuanul Dragoș Ignat, intrat pe tabloul principal de simplu din postura de lucky-looser, fost invins cu 2-6, 6-3, 3-6 de elvețianul Adrian Bodmer, in timp ce Alexandru Manole a jucat de la egal la egal cu favoritul 4, argentinianul Facundo Mena, dar in final trebuit sa se recunoasca invins in fata  sud-americanului, cu 6-3, 7-5,  dupa ce sportivul de la Sport Club Municipal Bacau a avut avantaj de  4-0 și 5-4, in setul secund.

Alexandru Luncanu a a fost invins cu  6-0, 6-3 de spaniolul Carlos Herrera Gomez.

Călin Manda –  Gianni Mina (de favoritul nr.2,)  3-6, 4-6

Edris Fetișleam – Julien Dubail 4-6, 3-6IMAG2603

TENIS. TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU – SE JOACA TARE!

 

 

La Trofeul Municipiului Bacău la tenis, competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 dolari se joaca tare.

La dublu, băcăuani Bogdan Manole (14 ani) și Patriciu Balint au jucat contra favoritilor Pedro Bernardi (Brazilia) și Facundo Mena (Argentina), în fața cărora au pierdut cu 6-1, 6-0.

Beneficiar de wild-card, Alexandru Manole – Sport Club Municipal Bacau il intalneste pe favoritul nr. 4 – Facundo Mena, iar Petru Berdilă va juca contra lui Gabi Boitan, in timp ce Dragoș Ignat, intrat pe tablou în calitate de lucky-looser va juca împotriva elvețianului Adrian Bodmer.

Rezultate, la simplu:

Tommaso Gabrieli (Italia)- Bogdan Borza 4-6, 6-1, 7-5

Jakob Sude (Germania)- Ștefan Apostol 4-6, 6-3, 7-5

Ferreira Silva (Portugalia)- Gerard Granollers Pujol (Spania) 6-2, 6-3

Goncalo Oliveira (Portugalia)- Vasile Antonescu 6-3, 7-5

Vladislav Melnic- Vlad Filip 7-5, 6-3

Vlad Cornea- Nikola Cacic (Serbia) 5-7, 6-4, 6-3

.

TENIS. Primaria Bacau sprijina Trofeul Municipiului Bacau cu 25.000 Dolari

trofeul municipiului bacau 2017-TENIStrofeul municipiului bacau 2017

S-a dat startul la Turneul Internațional de Tenis – Trofeul Municipiului Bacău 2017 – competitie din calendarul Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Cel mai prestigios turneu de tenis este sprijinit de Primaria Municipiului Bacau cu suma de 108.750 lei (echivalentul a 25.000 $ ), bugetul total estimat al competiţiei fiind de 189.645 lei.

Marţi, 23 mai, vor avea loc Turul I Simplu şi Turul I Dublu, competiţia contionuând până duminică, 28 mai, când se va desfășura Finala Simplu a turneului. Pe tablourile principale sunt inscrisi  32 de tenismeni, la simplu, si 16, la dublu.

Turneul international din Bacau, dar si tenisul bacauan, se bucura de sprijinul autoritatilor, dar si al sponsorilor, precum Cosmin Lungu – Simba Invest, Vasile Manole – Elisa.

Primarul municipiului Bacau – Cosmin Necula – este si el alaturi de competitia bacauana.

„Este o onoare pentru orasul nostru să găzduiască un astfel de turneu international, si drept dovada municipalitatea sprijina Trofeul Municipiului Bacau. Anul acesta vom fi alaturi de acest turneu cu un sprijin financiar mai mare fata de cel de anul trecut si speram sa reusim sa ridicam stacheta de la an la an pentru ca bacauanii sa se bucure de un spectacol de nivel international”, a declarat Cosmin Necula.

„Sport Club Municipal Bacau continua traditia si aduce in fata iubitorilor de tenis din Bacau si din Romania cel mai tare turneu. Este o mandrie pentru noi sa organizam o astfel de competitie si trebuie sa-i multumim d-ului Cosmin Necula, primarul municipiului Bacau, dar si sponsorilor care sunt alaturi de noi”, a declarat Relu Auras – director Sport Club Municipal Bacau.

Cel mai bine clasat jucator român prezent la Trofeul Municipiului Bacău este Alexandru Luncanu.

„ Poate vom avea o finală românească. Oricum, eu ma simt ca acasă in Bacău, unde voi fi susținut și de o parte din familia mea. Trofeul Municipiului Bacău este turneul la care am cele mai multe participări și, totodată, cel mai tare turneu de acest gen din România”.

Finala de simplu va fi in direct pe Digi Sport 2, duminica, incepand cu ora 15.00.

Supervizorul Trofeului Municipiului Bacau 2017 este d-ul Dan Nicolae, iar directorul competitiei este antrenorul Mihai Ciuntea – SCM Bacau.