TENIS. Locul 3 pe echipe

tenis under 18

Tenismenii de la Sport Club Municipal Bacau au cucerit bronzul la Campionatul National pe Echipe Under 18 la tenis masculin.  Alexandru Manole, Calin Manda, Tudor Diaconu, Matei Avram, Marian Prajescu, Sabin Saveluc si Petru Berdila, sub coordonarea lui Mihai Ciuntea s-au calificat la turneul final dupa ce a trecut cu 5-0 de Dinamo Bucuresti 2, in turul eliminatoriu.

La turneul final, SCM Bacau a pierdut cu 1-4 in fata campioanei, Dinamo Bucuresti, a câstigat la acelasi scor confruntarea cu Daimon Bucuresti, pentru ca in jocul ce departaja argintul de bronz sa fie invinsa cu 3-2 de TC Bucuresti.

“In meciul cu Tenis Club Bucuresti putem spune ca am scapat argintul din mâna”, a declarat antrenorul Mihai Ciuntea.

“Tinând cont ca scorul general dupa meciurile de simplu a fost egal, 2-2, s-a trecut la dublu. Aici puteam da lovitura daca gestionam mai bine finalul primului set. Perechea noastra Avram/ Manda a avut 5-1 in setul de debut contra lui Borza si Dancu, pentru ca sa cedeze in final cu 6-7! Am câstigat al doilea set cu 7-5, egalând situatia la general, insa am pierdut in decisiv cu 6-2. Din punctul asta de vedere, exista un mic regret. Pe de alta parte, ne bucuram ca am urcat din nou pe podium, cu atât mai mult cu cât am fost singura reprezentanta a provinciei. Tinem, in continuare, steagul sus”.

In alta ordine de idei, Alexandru Manole se afla in cantonament la Cheile Gradistei cu lotul national, in timp ce un alt tenismen de la SCM Bacau, Bogdan Manole se pregateste pentru o selectie foarte puternica programata la inceputul saptamânii viitoare, la Bucuresti. La aceasta selectie vor participa primii 16 tenismeni in vârsta de 13 ani.