• Box
  • Atletism
  • Istoric club
  • Lupte greco-romane
  • Homepage
  • Gimnastica

Kick-Box: Claudiu Stanciu cucereşte medalia de aur la Naţionale

Delegaţia băcăuană a participat cu 7 sportivi şi s-a întors cu 8 medalii, de la Campionatul Naţional Low Kick şi Light Contact care s-a desfăşurat la Focşani sâmbăta trecută. Cei 250 de sportivi reuniţi de la 32 de cluburi participante au ridicat ştacheta competiţiei. La proba de ring, Cezar Buzdugan a cucerit argintul şi Ştefănel Cuţcan a luat medalia de bronz. Cristian Vition a urcat pe treapta a treia a podiumului la Seniori, iar la Juniori (54 Kg), Claudiu Stanciu a luat medalia de aur.

La proba de tatami, Radu Bobârnac a cucerit o medalie de argint (luptă light contact) şi un bronz la kick light. Darius Constantinescu şi Denis Diaconu au cucerit medalia de bronz la + 69, respectiv 42 Kg.

Kick Boxing: Paşi mari spre Campionatul Mondial

36 de cluburi au înscris în luptă peste 300 de sportivi la Campionatul Naţional K1 şi Cupa României. Gruparea de Kick Box antrenată de Gabriel Muntenaşu s-a impus în ringul competiţiei derulate în 23 martie. La proba de Tatami, George Lazăr a cucerit aurul la categoria 94 kg – Seniori. Cosmin Bucevschi a luat argintul, iar Radu Bobârnac şi Grădinaru au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la 47, respectiv 69 kg.

La proba de ring pe reguli de K1, Cezar Buzdugan şi Ştefănel Cuţcan s-au clasat pe locul doi (75 kg, 63 kg) la Seniori, în timp ce la Juniori Claudiu Stanciu a cucerit bronzul.  Campionatul  derulat în Bacău la finele săptămânii trecute este competiţie de calificare la Mondialele care se vor desfăşura în Ungaria.

Kick Boxing – 10 medalii la Trofeul Dacic

Sportivii antrenaţi de Gabriel Muntenaşu au urcat de 10 ori pe podium la Cupa Trofeul Dacic, desfăşurat la Plopeni. La acest turneu de calificare au participat 27 de cluburi, reunind peste 250 de sportivi. La proba de ring pe reguli K1 Cristian Vition s-a impus fără probleme. Cezar Buzdugan a urcat pe prima treaptă a podiumului la 75 kg.

Bogdan Munteanu, Claudiu Stanciu, Muntenaşu A., C. Bucevschi, R.Bobârnac, D.Diaconu au cucerit argintul, iar D Constantinescu a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului. Aşadar 10 victorii pentru delegaţia celor 12 băcăuani care au luptat sub culorile SCM Bacău.

REZULTATE KICK BOX CN K1 24-25.05.2013 BUCURESTI

DSC_0845

CN K1 24-25.05.2013 BUCURESTI 71 KG SEN CURCUDEL ALEXANDRU MEDALIE DE AUR
75 KG SEN BRANZA IONUT MEDALIE DE AUR

KICK BOX CN LOW KICK BUCURESTI 26-27.04.2013

scm cupa1

CN LOW KICK BUCURESTI 26-27.04.2013 71 KG JUN 1 MUNTEANU BOGDAN MEDALIE DE BRONZ
71 KG SEN BUZDUGAN CEZAR  MEDALIE DE BRONZ
75 KG JUN RUSU FLORIN  MEDALIE DE ARGINT