• Box
  • Istoric club
  • Atletism
  • Homepage
  • Lupte greco-romane
  • Gimnastica

TENIS. Primaria Bacau sprijina Trofeul Municipiului Bacau cu 25.000 Dolari

trofeul municipiului bacau 2017-TENIStrofeul municipiului bacau 2017

S-a dat startul la Turneul Internațional de Tenis – Trofeul Municipiului Bacău 2017 – competitie din calendarul Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Cel mai prestigios turneu de tenis este sprijinit de Primaria Municipiului Bacau cu suma de 108.750 lei (echivalentul a 25.000 $ ), bugetul total estimat al competiţiei fiind de 189.645 lei.

Marţi, 23 mai, vor avea loc Turul I Simplu şi Turul I Dublu, competiţia contionuând până duminică, 28 mai, când se va desfășura Finala Simplu a turneului. Pe tablourile principale sunt inscrisi  32 de tenismeni, la simplu, si 16, la dublu.

Turneul international din Bacau, dar si tenisul bacauan, se bucura de sprijinul autoritatilor, dar si al sponsorilor, precum Cosmin Lungu – Simba Invest, Vasile Manole – Elisa.

Primarul municipiului Bacau – Cosmin Necula – este si el alaturi de competitia bacauana.

„Este o onoare pentru orasul nostru să găzduiască un astfel de turneu international, si drept dovada municipalitatea sprijina Trofeul Municipiului Bacau. Anul acesta vom fi alaturi de acest turneu cu un sprijin financiar mai mare fata de cel de anul trecut si speram sa reusim sa ridicam stacheta de la an la an pentru ca bacauanii sa se bucure de un spectacol de nivel international”, a declarat Cosmin Necula.

„Sport Club Municipal Bacau continua traditia si aduce in fata iubitorilor de tenis din Bacau si din Romania cel mai tare turneu. Este o mandrie pentru noi sa organizam o astfel de competitie si trebuie sa-i multumim d-ului Cosmin Necula, primarul municipiului Bacau, dar si sponsorilor care sunt alaturi de noi”, a declarat Relu Auras – director Sport Club Municipal Bacau.

Cel mai bine clasat jucator român prezent la Trofeul Municipiului Bacău este Alexandru Luncanu.

„ Poate vom avea o finală românească. Oricum, eu ma simt ca acasă in Bacău, unde voi fi susținut și de o parte din familia mea. Trofeul Municipiului Bacău este turneul la care am cele mai multe participări și, totodată, cel mai tare turneu de acest gen din România”.

Finala de simplu va fi in direct pe Digi Sport 2, duminica, incepand cu ora 15.00.

Supervizorul Trofeului Municipiului Bacau 2017 este d-ul Dan Nicolae, iar directorul competitiei este antrenorul Mihai Ciuntea – SCM Bacau.

 

Despre scm-admin