TENIS. INCEPE TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU – CEL MAI VALOROS TURNEU DIN ROMANIA

TENIUS, TROFEUL MUNICIPIULU BACAUBacăul se pregătește să fie gazda celui mai valoros turneu de tenis din România – Trofeul Municipiului Bacău, turneu ITF dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari plus ospitalitate (cazare pentru sportivii calificați pe tabloul principal, atât la simplu, cât și la dublu).

Perioada: 28 mai – 3 iunie 2018

Competiția ajunsă la cea de-a XVI-a ediție este organizată de către Sport Club Municipal Bacău în parteneriat cu Primăria Bacău – finanțatorul principal al turneului – 25.000 de dolari, și Federația Română de Tenis.

“Trofeul Municipiului Bacău a devenit un turneu tradițional la nivel internațional. Anul acesta vom avea reprezentanți din 22 de țări. La simplu vor intra pe tabloul principal 32 de sportivi, în timp ce la dublu vorbim de 16 perechi – adică tot 32 de sportivi. Sunt tenismeni valoroși care vin cu speranțe mari în Bacău, iar alți revin după ce în anii precedenți au plecat din orașul nostru încântați de nivelul turneului și de ospitalitatea noastră. Printre participanți de pe tabloul principal se vor afla și Adrian Ungur și Dragoș Dima, sportivi acceptați pe tabloul principal, dar lor sperăm să li se alăture și alții.” a declarat Mihai Ciuntea – promotorul competiției și antrenor SCM Bacău.

Pe lângă premiul în bani, câștigătorul Trofeul Municipiului Bacău va primi și 38 de puncte ATP.

Competiția băcăuană e susținută financiar și de Simba Invest, Dedeman, Mizar, Uniprod și Bonito.

”Vă mulțumim că sunteți alături de NOI – Sport Club Municipal Bacău – Sport, Tradiție și Performanță” – Relu Auraș – director SCM Bacău