TENIS. INCEPE CEL TARE TARE TURNEU DIN ROMANIA – TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU

TENIUS, TROFEUL MUNICIPIULU BACAU

 

Trofeul Municipiului Bacău, competiție dotată cu premii în valoare de 25.00 dolari, aduna sportivi din 20 de tari.

Sămbătă, duminică și luni sunt programate meciurile din calificari, iar de marți încep jocurile de pe tabloul principal de 32,  urmand ca finala de simplu sa se dispute duminica, 28 mai, ora 15.00, pe cocheta baza de la Sport Club Municipal. Finala va transmisa, in direct, de Digi Sport 2.

Competitia – Trofeul Municipiului Bacău – este organizată de Sport Club Municipal cu sprijinul Consiliului Local Bacău, Federatiei Romana de Tenis  si al sponsorilor si se disputa in acelasi timp cu prestgiosul  Roland Garros.

Printre numele care vor juca pe zgura băcăuană se afală olandezul Botic Van de Zandschulp, 339 mondial, francezii Gregoire Jacq (367) și Gianni Mina (368), portughezii Goncalo Oliveira (386) și Federico Ferreira Silva (426), argentinianul Facundo Mena (434) și italianul Marco Bortolotti (448).

Directorul competitiei, Mihai Ciuntea-antrenor SCM Bacau: „Trofeul Municipiului Bacau reprezinta o provocare pentru tenismenii aflati in cautarea succesului. Astazi joaca in Bacau, iar peste doi-trei ani ii putem vedea la turnee de Grand Slam. Menținem ridicată ștacheta premiilor, fiind singurul turneu de acest gen din România dotat cu premii de 25.000 dolari.  Va fi un un regal al tenisului cu jucatori din 20 de tari”.

Beneficiari de wild card: Alexandru Manole și Petru Berdilă se regăsesc pe tabloul principal, în timp ce Dragoș Ignat, Tudor Diaconu, Ștefan Cășuneanu  Bogdan Manole și Patriciu Balint vor începe din calificări,