TENIS. TROFEUL MUNICIPIULUI BACAU – AU INCEPUT MECIURILE DE PE TABLOUL PRINCIPAL

TENIS, BACAU, SCM BACAU, TROFEUL BACAU, ITF

 

Au inceput meciurile de pe tabloul principal al Trofeului Municipiului Bacău la tenis, turneu cu premii in valoare de 25.000 de dolari plus ospitalitate.

Competitia ajunsa la cea de-a XVI-a editie este organizată de SCM Bacău și finanțată de Consiliul Local si este cea mai valoroasa din Romania circuitul turneelor Futures.

Bacăul e reprezentat de  doi tenismeni pe tabloul principal de simplu: frații Alexandru și Bogdan Manole, ambii beneficiari de wild-card.

Petru Alexandru Luncanu, tenismen valoros, turneul din Bacau e o provocare. La fel si pentru  sârbul Marko Tepavac, câștigător a peste 20 de turnee Futures. Ultimul fiind în Ungaria, la Balaton.

Pe tabolul principal avem si o prezenta japoneza – Kaichi Uchida, favoritul 2 al Trofeului Municipiului Bacău.

„Ma bucur ca Trofeul Municipiului Bacău are loc si in acest an si sper sa devian din ce in ce mai puternic” – a declarat Cristi Lungu – sponsor si presedinte de onoare al sectiei de tenis de la SCM Bacau.

La randul lui,  directorul SCM Bacău, Relu Auraș, a concluzionat: „Bacaul si SCM Bacau sunt pe harta tenisului international, iar acest lucru se datoreaza Consiliului Local Bacau.”