Sport Club Municipal Bacau- cel mai bun club din Romania, la lupte greco-romane

catalin matache, lupte greco romane, scm bacau, campioni nationali

 

 

 

SCM Bacau s-a intors de la Campionatul National Individual de Lupte pentru Juniori, de la Craiova, competitie desfasurata in cocheta Sala Polivalenta din Banie, cu trei titluri de campioni nationali,  unul de vicecampion si locul 1 pe echipe. La competitie a fost prezent si Relu Auras-directorul celui mai titrat club din judetul Bacau.

„Ii felicit pe sportivi si pe antrenori pentru rezultatele deosebite. Am fost alaturi de ei pentru ca am simtit ca au nevoie de mine si mai ales pentru ca noi, Sport Club Municipal Bacau, suntem o familie. M-am simtit foarte bine la Craiova, unde sportivii nostri m-au facut sa ma simt mandru ca sunt bacauan. Toata lumea a avut numai cuvinte de lauda la adresa noastra. Suntem o echipa formata din campioni”, a declarat Relu Auras.

 

Sport Club Municipal a fost declarat cel mai bun club din tara, la lupte greco-romane.

 

Campionii Bacaului:

 

Alexandru SOLOMON – LOC 1: 55 kg (Antr: Matache Catalin)

 

Irinel BOTEZ I – LOC 1: 60 kg (Antr: Luca Celini)

 

Razvan BITERE – LOC 1: 96 kg (Antr: Sarban Ion + Tasca Sorin)

 

Claudiu PAL – LOC 2: 60 kg (Antr: Matache Catalin)

 

ECHIPA SCM BACAU – LOC 1

 

Luca Celini- antrenor si coordonator: „Rezultatele obtinute sunt rodul muncii intregii echipe si confirma valoarea scolii bacauane de lupte greco-romane. Sunt sigur ca vor veni si medaliile internationale”

Catalin Matache: Avem o generatie foarte buna. Am inceput munca in urma cu sase ani si mereu am fost campioni, fie ca a fost vorba de Copiii sau Cadeti. Asteptam sa vina medaliile si la Seniori si vor veni pentru ca suntem singurii care am reusit sa pastram aceeasi echipa. Nu am pierdut niciun sportiv.

Sorin Tasca: „II multumim domnului Relu Auras pentru frumoasa surpriza pe care ne-a facut-o venind langa noi, la Craiova. Ne-a sprijinit mereu, iar acum se vad roadele muncii”

Ion Sarban:”E foarte important sa fim o echipa unita. Avem sportivi valorosi, iar toti stau cu ochii pe noi”