• Gimnastica
  • Box
  • Istoric club
  • Homepage
  • Atletism
  • Lupte greco-romane

Premii de excelenta pentru Sport Club Municipal Bacau

auras-nistor

 

Campionul mondial- Mihai Nistor si antrenorul lui Relu Auras au fost premiati de presedintele Consiliului Judetean- Dragos Benea in timpul sedintei executivului bacauan.

„Premii de Excelenta”

„Titlul de campion mondial cucerit de  Mihai Nistor are o dubla greutate pentru ca a fost obtinuta la Hamburg intr-o sala intreaga de partea adversarului si apoi impotriva unui sportiv german, a declarat Dragos Benea. ”

Antrenorului emerit Relu Auras, alesii i-au acordat „Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate si pentru performantele sportive obtinute, pentru contributia sa la promovarea imaginii judetului si a tarii”.

Mihai Nistor a devenit la doar 25 de ani primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio de Janeiro. El a obtinut medalia de bronz la Mondialele WSB din 2013, circuitul APB din 2014, Europenele din Bulgaria de anul acesta si a câstigat Centura de Campion Mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea (A91).

„Nu stiu câte orase se pot mândri ca au astfel de campioni! Ma bucur ca v-ati gasit timp sa ne aduceti aici si ca ne admirati pentru rezultatele noastre”, a declarat  Relu Auras

Aprecierile la adresa valorilor de la SCM Bacau nu s-au oprit aici. Nu au fost uitata nici generatia celor care vin din urma.

Georgiana Anitei, 16 ani, „o stea a atletismului românesc”, asa cum ii spune antrenorul Cristi Nemteanu, câstigatoare a medaliei de aur la triplusalt la Mondialele din Columbia, si Alin Rontu, medaliat cu argint la Campionatul International de Juniori din Germania si cu bronz la Europenele de la Moscova, sarituri in apa, si  antrenorii celor doi, Cristi Nemteanu si Adrian Gavriliu au fost premiati la randul lor.

 

Despre scm-admin