LUPTE GRECO-ROMANE. CATALIN MATACHE CONDUCE ROMANIA LA MONDIALELE DE CADETI

11856442_1204072059618993_1407698414596191147_o

 

Catalin Matache, unul dintre cei mai valorosi antrenori de la Sport Club Municipal Bacau, ii conduce pe cei mai buni cadeti din Romania la Campionatle Mondiale de Lupte Greco Romane, programate in perioada 25 -30 august, la Sarajevo (Bosnia Hertegovina).

Lotul României de cadeți e format din șapte luptători, iar misiunea de a urca pe podium este una extrema de dificila, dar nu imposbila.

“Nimic nu e imposbil, dar e oarecum ciudat pentru ca aceste Mondiale au fost programate la o distanta foarte scurta de Europene. E greu pentru sportivi sa iasa dintr-o competitie importanta si sa intre imediat in alta, dar asta e. Noi avem spirit de invingatori si mergem la Sarajevo sa facem o figura frumoasa. La Sport Club Municipal Bacau, clubul meu de suflet, avem un prinicipiu clar: traditia SCM Bacau nu ne permite sa ne multumim doar cu titluri nationale, iar la Mondiale acest principiu e valabil si pentru lotul Romaniei”, a declarat Catalin Matache, un meserias in meseria de antrenor.

Catalin Matache si-a demonstrat valoarea ca sportiv, iar acum arata ca e si un antrenor adevarat, chiar daca e la inceput de drum.

foto: Federatia Romana de Lupte