Lupte/ CN Juniori: Bacăul, din nou gazda unui Campionat Național

După o pauză de nouă ani, Bacăul organizează o nouă finală de Campionat Național la lupte. Dacă în 2011 a fost rândul seniorilor să se lupte pentru supremație în Bacău, acum, la putere vor fi juniorii.

Finala Naționalelor de juniori va avea loc în perioada 16-18 octombrie, iar gazdele, conform tradiției, vor da atacul pentru cât mai multe locuri pe podium. De altfel, în 2011, la ultima finală de pe teren propriu, Eusebiu Diaconu (60 kg) și Constantin Bulibașa (55 kg) cucereau aurul, iar Mihai Ungureanu (55 kg) și Iulian Făghian (120 kg) bronzul.

Acum, băcăuanii vor conta pe Denis Mihai, Răzvan Manolache, Adelin Artene, Igor Botez, Alin Dosoftei, Daniel Bezman, Adrian Manolache, Vasile Cojoc și Cosmin Margas. O adevărată echipă națională! „Sperăm la o competiție reușită, care să ne reconecteze la normal și care să aducă o dată în plus în atenția publicului Bacăul ca centru sportiv de valoare, generator de performanță”, a declarat directorul SCM Bacău, Ion Șarban.

„Ne dorim o organizare bună, o comuniune a oamenilor de sport și a celor care susțin sportul, o adevărată sărbătoare”, a punctat băcăuanul Cătălin Matache, antrenor al centrului olimpic de lupte.

Sursa articol: desteptarea.ro  

PROGRAM FINALA JUNIORI BACAU 2020