Haltere: O echipă de viitor

Campionatul Naţional de Juniori I şi Cupa României de la Bascov s-a încheiat cu patru medalii pentru gruparea băcăuană. Cei 246 de sportivi participanţi de la 26 de cluburi, au ridicat stacheta competiţiei piteştene. Andrei Ciobanu a cucerit aurul, iar Rusu Eric a luat bronzul la Juniori I.

Foto: Ciobanu Andrei

Foto: Rusu Eric

La Juniori III, Amelia Călin, tânăra speranţă a echipei antrenată de Ion Călin, a cucerit medalia de argint. La aceeaşi categorie de vârstă, Virgil Luchian a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului. Evoluţia de excepţie a sportivilor dă speranţe antrenorului Ion Călin, care are în vizor competiţiile internaţionale.

Performanţa celei mai tinere componente a secţiei de haltere Amelia Călin nu este întâmplătoare, la doar 8 ani, după 8 luni de pregătire sub îndrumarea antrenorului Ion Călin, a urcat pe podiumul uneia dintre cele mai dificile competiţii ale acestui început de an. Ion Călin apreciază calităţile de excepţie si forţa Ameliei, ingredientele principale pentru laurii victoriei. Tânăra echipă băcăuană îşi continuă pregătirea pentru următoarele concursuri.

Video Luchian Virgil – Medalie de Bronz Juniori III