Gimnastică: Ploaie de medalii la Cupa „Andreea Răducan”

Cupa „Andreea Răducan”, desfăşurată la Bârlad weekendul trecut s-a încheiat cu rezultate excelente pentru gimnastele băcăuane.

La Nivelul I, echipa formată din Alexia Blănaru, Maria Bârgăoanu, Adina Păvălucă (antrenori Vasilica si Corneliu Agop), Diana Păun si Eliza Boboc (antrenori Mirela Păun si Răzvan Dumitru) s-a clasat pe locul al II-lea.

Evoluţiile deosebite i-au adus Alexiei Blănaru medalia de aur la Individual Compus, alături de alte 4 medalii pe aparate (3 de aur si 1 de bronz).

La Paralele, Alexia Blănaru s-a clasat pe prima poziţie. În clasamentul aceluiaşi aparat, Diana Păun si Eliza Boboc (antrenori Mirela Păun si Răzvan Dumitru), au obţinut locurile VII, respectiv VIII.

La Bârnă, echipa noastră s-a remarcat prin Alexia Blănaru si Maria Bârgăoanu (antrenori Vasilica si Corneliu Agop), care s-au clasat pe prima, respectiv a şasea pozitie.

La Sol, alaturi de Alexia, care a obtinut medalia de aur, a urcat pe ce de-a treia treaptă a podiumului şi Diana Păun, iar Eliza Boboc s-a clasat pe locul al V-lea.

Înca o medalie de bronz a mai fost adăugată în palmares de catre Alexia la Sărituri.

La Nivelul II, Raluca Grădinaru si Teodora Ancuţa (antrenori Vasilica si Corneliu Agop) au reusit evoluţii meritorii, urcând cu brio încă o treaptă spre Campionatele Nationale.