Antuca Georgiana, Campioană la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Luptătoarea SCM Bacău a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Baku, învingând  la categoria de greutate 46 kg.

Este de remarcat şi rezultatul obţinut de luptătorii băcăuani la Campionatul European de Cadeți derulat în iunie, la Faenza (Italia), acolo unde Vasile Cojoc (SCM- CSȘ Bacău) a cucerit aurul la 80 kg, iar Georgiana Antuca, bronzul la 46 kg.

„Georgiana avut un 2019 foarte bun. Medaliile de bronz de la Internaționalele României, de la Internaționalele Turciei și de la Europenele de Cadeți ne-au făcut să privim cu încredere și spre FOTE”, a declarat antrenorul SCM Bacău, Victor Donciu.

Rezultate de excepţie la Naționalele de Seniori de greco-romane

Merită subliniată şi evoluţia excepţională care a adus medalii pe care sportivii SCM și CSȘ le-au cucerit la Campionatele Naționale de Seniori de la Reșița. Astfel, la categoria 63 kg, Claudiu Pal (SCM Bacău) și Adelin Artenie (CSȘ- SCM) au obținut bronzul, la 67 kg, Alexandru Solomon (SCM) a luat argintul, iar Irinel Botez (SCM) bronzul, pentru ca la 72 kg, Alex Dosoftei (CSȘ- SCM) să cucerească titlul de vice-campion, iar George Mihai (CSȘ- SCM) să urce pe treapta a treia a podiumului.

Directorul SCM Bacău, Mihaela Melinte a salutat titlul obținut de Georgiana la Baku: „Este un succes care ne bucură foarte mult și care arată atât potențialul Georgianei, cât și al clubului nostru”.

Premiere Resita CN 2019 Iulie – Victor Donciu si Georgiana Antuca
Premiere Resita CN 2019 Iulie