BOX. RELU AURAS ALATURI DE ROLAND GAVRIL, LA MECIUL ANULUI, IN LAS VEGAS

RELU AURAS RONALD GAVRIL (1) RELU AURAS RONALD GAVRIL (2) RELU AURAS RONALD GAVRIL (3) RELU AURAS RONALD GAVRIL (4)

Ronald Gavril a fost foarte aproape sa il faca KO pe Benavidez si sa iasa al cincilea campion mondial din istoria boxului profesionist romanesc, insa a fost invins in cele din urma la decizie.

Ronald Gavril a luptat in Las Vegas, pentru titlul mondial WBC la super mijlocie. A pierdut la decizie impartita insa a castigat respectul tuturor dupa ce a reusit sa faca fata unui fenomen al boxului profesionist.

Bacauanul  l-a dominat pe Benavidez timp de 3 runde si a fost aproape de o surpriza dupa ce l-a pus la podea pe mexicano-american cu 40 de secunde inainte de final.

Chiar a daca pierdut, Gavrila facut pasul in elita boxului mondial dupa acest meci. A fost o infrangere insa a fost un meci in care a aratat ca locul lui e intr-un meci de titlu mondial.

In Las Vegas, alaturi de Roland Gavril a fost si antrenorul care l-a descoperit si l-a format – Relu Auras, care a urmarit meciul alaturi de vedete ale boxulu mondial, si chiar daca Roland a pierdut la puncte, Relu Auras e convins ca bacauanul va avea un cuvant greu de spus in box, de acum inainte.