• Istoric club
  • Atletism
  • Gimnastica
  • Lupte greco-romane
  • Box
  • Homepage

BOX. Meci pentru titlul de super-campion mondial intre super greii: Erik Pfeifer vs Mihai Nistor

afis mihai nistor erik pfeifer

Elevul lui Relu Auras, bacauanul Mihai Nistor e pregatit sa-l invinga pe neamt, la Hamburg, in fata a 7.000 de spectatori

 

Pumnii olimpici ai lui Mihai Nistor, primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice – Rio 2016, se vor incrucisa cu pumnii neamtului Pfeifer, campionul en-titre, in meciului anului, in Germania, pentru titlul de super-campion mondial, marti, 22 septembrie, la Hamburg. Meciul va fi transimis de Digi Sport, Pro 7(GERMANIA) si pe aibaproboxing.com 

Mihai Nistor merge in Germania cu un moral bun, mai ales dupa victoria, de la supergrea (+91 kg) in fata marocanului Mohammed Arjaoui, pe care l-a invins clar, la el acasa, la Marrakech.

‘Sunt foarte fericit pentru victorie pe care mi-o doream din toată inima și pentru care am muncit mult și am renunțat la multe”

Aiba Pro Boxing, divizia profesionistă lansată de forul amator de box,  prefateaza intalnirea dintre Pfeifer si Nistor, drept meciul anului,  un duel pentru supremația categoriei supergrea.

Mihai Nistor este îndrumat de Relu Auraș:

”Mihai Nistor este unul dintre cei mai buni boxeri si il asteapta un viitor de aur. Este un sportiv care poate deveni model în demersul de relansare a boxului românesc către marea performanță. Plecam spre Germania in curusl zilei de vineri, samabata e programata sedinta tehnica, duminica e cantarul, iar lui va fi meciul anului, la Hamburg. Nu va fi usor pentru ca vom lupta acasa la neamt, dar suntem pregatiti sa-l invingem pe actualul campion. Ce a facut Mihai Nistor pana acum e laudabil, dar nu ne vom opri aici chiar daca e greu sa fim singuri impotriva tuturor. Conteaza ca am ajuns pana aici si, acum, avem nevoie de sprijinul vostru, al romanilor de pretutindeni”

In plamaresul lui Mihai Nistor figureaza si titlul de campion mondial pe echipe în WSB obtinut in urma cu două sezoane, iar acum a venit timpul sa devina numărul unu si sa-i ia titlul neamtului Erik Pfeifer.

„Sunt pregatit sa-l bata pe actualul campion, chiar la el acasa. M-am antrenat special pentru acest meci si vreau sa aduc aurul acasa. impreuna cu maestrul Relu Auras vom face tot ce ne sta in putinta sa devenim campioni „, Mihai Nistor.

Partida se va disputa pe durata a 12 reprize.

Super meciul dintre Erick Pfeifer si Mihai Nistor va fi transmis în direct de ProSieben Sat 1.

 

Hai, Mihai Nistor! Hai, Relu Auras! Hai, Romania!

Despre scm-admin