BOX. CUPA ROMANIEI – REZULTATE din SEMIFINALE

box, cupa romaniei

 

Spectacolul pugilistic, de la Cupa Romaniei, a continuat joi seară, cu opt meciuri de foc. Gala a fost deschisa de meciul dintre Vasile Suciu (Sibiu) și Alexandru Popescu (Dinamo Bucuresti), categoria 64 kg, iar victoria i-a revenit dinamovistului , după trei reprize a câte trei minute, cu 4-1.

Semifinalele au continuat cu meciul dintre băcăuanul Nicușor Ciobanu care l-a învins, cu 5-0, pe Petrică Purcaru (Năvodari).

La 75 de kilograme,  un alt băcăuan – Dragoș Kuztipschi a pierdut, cu  5-0, în fața lui Vlad Miron. La aceeași categorie, Marius Dumitru (Mioveni) l-a învins, tot cu 5-0, pe  Vladimir Lucuț, de la Zărnești.

Primul K.O a fost consemnat în disputa dintre Adrian Ciobanu (Slatina) și Andrei Serdean (Cluj). Primul l-a făcut KO pe Serdan în repriza secundă.

La categoria 91 kg,  Cătălin Cristea (Târgoviște) a câștigat prin abandon în prima repriză în fața lui  Ionuț Străchinaru (București).

În penultimul meci al galei, la categoria  +91 kg, Adrian Poputea (Zalău) a câștigat în fața lui Doru Livadar (Timișoara), cu 5-0. Gala s-a încheiat cu un meci câștigat prin neprezentare. La categoria +91 kg – Ionel Osvat (Oradea) a fost declar câștigător prin neprezentare ca urmare a problemelor de sănătate ale dinamovistul Daniel Burciu.

Vineri, 7 aprilie, de la ora 16.00, la Sala de Atletism, sunt programate finalele.

10 meciuri, iar în cinci dintre ele vor intra în luptă și băcăaunii: Sebastian Arbuz-52 kg, Alexandru Cuciureanu-64 kg, Nicușor Ciobanu-69 kg, Alberto Biro-81 kg și Vitalie Mârza-91 Kg.

Intrarea e liberă.