Box – Campionatul Naţional de Tineret. Iulian Ivanov a luat aurul dupa ce si-a spulberat toti adversarii prin K.O.

iulian ivanov

Box – Campionatul Naţional de tineret, Călăraşi.

Iulian Ivanov, sportiv legitimat la Sport Club Municipal Bacau, si antrenat de maestrii Relu Auras si Nicola Cara,  a şters cu adversarii pe jos.

Iulian Ivanov nu le-a lăsat nicio şansă adversarilor din ring şi nici arbitrilor, să-l oprească din drumul spre un nou titlu de campion. Luptătorul nostru şi-ar fi dorit ca medalia de aur din toamna anului 2015 să fi fost muncită şi mai mult, câştigată cu mai multă transpiraţie, în meciurile oficiale. Până la urmă, Iulian Ivanov a trebuit să se mulţumească doar că a şters pe jos cu cei care au avut curajul să-i stea în faţă.

„Este un sportiv foarte valoros care a desi e la Tineret a boxat de la egal la egal si la Seniori, unde i-a facut viata grea lui juratoni. O sa-l vedem la Europne si sunt sigur ca va face o figura frumoasa”, a declarat Relu Auras.

Ivanov a avut pauză în primele două tururi, tocmai datorită faptului că adversarilor le-a fost teamă să-l înfrunte şi au rămas în tribune. Următoarele două confruntări programate pugilistului nostru s-au încheiat la socilitarea antrenorilor adversarilor. Aceştia au oprit măcelul, încheind meciul când au aruncat prosopul în ring. S-a întâmplat mai întâi în semifinală, când Iulian a apucat să boxeze o repriză şi jumătate, dar şi în finala categoriei 75 kilograme.