Lupte greco-romane. Campionii!

lupte scm bacau

In perioada 29 octombrie- 1 noiembrie, sectia coordonata de Ion Sarban va participa la finala Campionatului National de Copii, la ultima etapa, bacauanii trecându-si in cont 5 locuri intâi.

Intre 6 si 8 noiembrie, Bucurestiul va gazdui Nationalele de Tineret, pentru ca pe 23 noiembrie sa aiba loc Cupa României, competitie ce va asigura caderea cortinei peste concursurile interne din 2015. Totodata, pe 23 octombrie, SCM Bacau va avea patru reprezentanti la Balcaniada de Cadeti de la Bursa (Turcia): Lorenzo Botez, Denis Leonte, Benone Lupu si Sergiu Ilies. Cei patru vor fi insotiti la Balcaniada de antrenorul federal Catalin Matache, si el un reprezentant al SCM Bacau.

“Schimbul de mâine este asigurat aici, la SCM Bacau”, a declarat directorul clubului bacauan, Relu Auras. “Pe lânga antrenorul Catalin Matache, noi avem nu mai putin de opt sportivi la lotul national de Juniori si de Cadeti: Solomon, Pal, Irinel Botez, Bitire, Lorenzo Botez, Lupu, Leonte si Ilies. Acesta este, inainte de orice, meritul antrenorilor nostri.

Incepând cu cei doi Botez, care asigura pepiniera din postura de antrenori voluntari, adica neplatiti de club si continuând cu Ion Sarban, Catalin Matache, Sorin Tasca si Sebi Diaconu, dar si cu antrenorul de la libere, Victor Donciu.

Cu totii fac o treaba excelenta si tin sa precizez ca am mare incredere in ei deoarece prin munca si pasiunea pe care o depun, viitorul sectiei de lupte a clubului nostru este asigurat”, a concluzionat directorul SCM Bacau, Relu Auras.

 sursa: desteptarea.ro