Mihai Nistor si Relu Auras au primit diplome de excelenta din partea prefectului

mihai nistor, relu auras, ronald gavril

Detinatorul  centurii mondiale APB, boxerul Mihai Nistor si antrenorul sau, Relu Auras au fost invitati de prefectul judetului, Dorian Pocovnicu, pentru a le fi acordate diplome de excelenta, ca recunostinta pentru rezultatele obtinute la nivel national si international.

“Calificarea la Olimpiada si titlul de campion mondial sunt doua performante pe care Bacaul nu le-a mai avut, din pacate, de foarte multa vreme. Cu atât mai meritorii si demne de lauda sunt aceste reusite cu cât, la nivel local, dar si national, constatam ca ele sunt tot mai rare. Adevarul crud este ca legislatia incurajeaza foarte putin sportul, pornind de la baza si pâna la performanta. Imi doresc ca acest lucru sa se schimbe cât mai repede. Din fericire, mai sunt specialisti precum maestrul Relu Auras care, trecând peste toate obsacolele, stiu sa slefuiasca mari campioni, asa cum este si Mihai Nistor”, a declarat prefectul de Bacau, Dorian Pocovnicu.

“In spatele rezultatelor noastre se afla mii si mii de ore de munca, de transpiratie si de eforturi supraomenesti. Pentru noi e important sa stim ca eforturile si, atunci când e cazul, performantele sunt apreciate si de autoritatile locale. Acest lucru ne face sa ne simtim cu adevarat membri ai comunitatii bacauane. Recunoasterea performantelor constituie un imbold si, in acelasi timp o obligatie pentru a da totul in competitii”, a spus Relu Auras.

La intâlnirea cu prefectul a participat si un alt campion format de Relu Auras: Ronald Gavril, care boxeaza la profesionisti, in SUA.