• Homepage
 • Gimnastica
 • Atletism
 • Istoric club
 • Box
 • Lupte greco-romane

Gimnastică: O echipă de aur!

Campionatul National de Juniori III – Nivel I si II | Arad, 2019

Agop, un NUME în gimnastica românească:

BLĂNARU ALEXIA ECHIPE AUR
BÂRGĂOANU MARIA ECHIPE AUR
PĂVĂLUCĂ ADINA ECHIPE AUR
BOBOC ELIZA ECHIPE AUR
PĂUN DIANA ECHIPE AUR
BLĂNARU ALEXIA INDIVIDUAL COMPUS AUR
BLĂNARU ALEXIA SĂRITURI AUR

Evoluţie de excepţie a gimnastelor de la Sport Club Municipal, la finala pe aparate, de menţionat Mirela Păun şi Dumitru Răzvan, Vasilica şi Corneliu Agop, tehnicienii sub bagheta cărora a concurat şi a câştigat locul I pe echipe delegaţia băcăuană:

 • Sarituri: AUR pentru Alexia Blănaru.
  Paralele: locul 4 – Eliza Boboc și locul 6 – Alexia Blănaru
  Bârnă: locul 4 – Maria Bârgăoanu și locul 8 – Alexia Blănaru
  Sol: locul 4 – Eliza Boboc si locul 5 – Alexia Blănaru

O imagine face cât o mie de cuvinte. Restul, e tăcere …

Gimnastică: Ploaie de medalii la Cupa „Andreea Răducan”

Cupa „Andreea Răducan”, desfăşurată la Bârlad weekendul trecut s-a încheiat cu rezultate excelente pentru gimnastele băcăuane.

La Nivelul I, echipa formată din Alexia Blănaru, Maria Bârgăoanu, Adina Păvălucă (antrenori Vasilica si Corneliu Agop), Diana Păun si Eliza Boboc (antrenori Mirela Păun si Răzvan Dumitru) s-a clasat pe locul al II-lea.

Evoluţiile deosebite i-au adus Alexiei Blănaru medalia de aur la Individual Compus, alături de alte 4 medalii pe aparate (3 de aur si 1 de bronz).

La Paralele, Alexia Blănaru s-a clasat pe prima poziţie. În clasamentul aceluiaşi aparat, Diana Păun si Eliza Boboc (antrenori Mirela Păun si Răzvan Dumitru), au obţinut locurile VII, respectiv VIII.

La Bârnă, echipa noastră s-a remarcat prin Alexia Blănaru si Maria Bârgăoanu (antrenori Vasilica si Corneliu Agop), care s-au clasat pe prima, respectiv a şasea pozitie.

La Sol, alaturi de Alexia, care a obtinut medalia de aur, a urcat pe ce de-a treia treaptă a podiumului şi Diana Păun, iar Eliza Boboc s-a clasat pe locul al V-lea.

Înca o medalie de bronz a mai fost adăugată în palmares de catre Alexia la Sărituri.

La Nivelul II, Raluca Grădinaru si Teodora Ancuţa (antrenori Vasilica si Corneliu Agop) au reusit evoluţii meritorii, urcând cu brio încă o treaptă spre Campionatele Nationale.

Gimnastică: Mici gimnaste cu aspiraţii înalte

Cupa Nadia Comăneci Editia a VI-a Oneşti, aprilie 2019, a avut ca protagonişti de succes sportivii secţiei de gimnastică a Sport Club Municipal Bacău. Alexia Blănaru, antrenată de soţii Vasilica si Corneliu Agop, s-a remarcat, obţinând 4 medalii la Nivelul I: locul I la Sărituri şi Bârnă şi locul al II-lea la Sol şi Individual Compus.

Maria Abuziloaiei, sub îndrumarea cuplului de antrenori Alexandra Tală şi Mihaela Bucur a cucerit o medalie de bronz la Bârnă. Tot la Nivelul I, au participat Erika Andronache şi Mara Ionescu, iar la Nivelul II, Amalia Bârgu, sportive antrenate de asemenea de cuplul Tală – Bucur.

La Nivelul I, au mai evoluat cu execuţii bune şi foarte bune Maria Bârgăoanu, Adina Păvălucă (antrenori Vasilica şi Corneliu Agop), Eliza Boboc, Diana Păun, (antrenori Mirela Păun şi Răzvan Dumitru). La Nivelul II, au participat Raluca Grădinaru şi Teodora Ancuţa (antrenori Vasilica şi Corneliu Agop).

Gimnastică / Avem o medaliată la Naţionale!

Clubul nostru a izbutit să cucerească o medalie la Naţionalele de la Deva. Performera noastră este Narcisa Cadar, care a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la Junioare 1 (Nivel 5). Felicitări antrenoarelor Mihaela Bucur şi Alexandra Tală, cele care au pregătit-o pe Narcisa! Sportiva a ajuns pentru al doilea an consecutiv în finale. Anul trecut, însă, Cadar a avut ghinion: şi-a rupt mâna şi n-a mai putut concura pentru medalie. Tenacitatea, faptul că nu a renunţat la sport dupa o accidentare serioasă, i-a adus răsplata in 2018. Gimnastica este un sport de mare dificultate şi prestigiu, de aceea orice medalie cucerită de un club la această disciplină – mai ales la o categorie de vârstă înaintată (precedând cu doar două trepte categoria Maestre) -, este deosebit de onorantă.

GIMNASTICA. A VENIT MOS CRACIUN

GIMNASTICA SCM BACAU CADOURI

Mos Craciun s-a oprit si in acest an la sportivele de la sectia Gimnastica, de la Sport Club Municipal Bacau. Sportivele antrenate de Mihaela Bucur și Alexandra Tală,  Mirela Păun și Răzvan Dumitru au primit cadouri cu sprijinul sponsorilor Dedeman, Inan, Cora, Cofetăria Gio, CRC Studio și Depozitul de scaune Bacău.

„ Le felicităm pe fetele noastre pentru munca pe care o depun  și vrem să le mulțumim tuturor celor care ne susțin”, a declarat antrenoarea SCM Bacău, Mihaela Bucur.

GIMNASTICA. Medalie de Bronz castigata la Nationale – Junioare 3

SCM Bacau a confirmat si la Campionatul National desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Buzau.

Echipa de junioare 3, nivelul 1, antrenata de Cornel Agop, Vasilica Agop si Madalina Neagu a cucerit bronzul national, aflându-se la doar jumatate de punct de argintul revenit Farului Constanta si la doua puncte si o zecime de campioana Dinamo.

In formula Gabriela Nasturas, Daria Iacob, Anda Brâncoveanu si Lea Colbu, gruparea bacauana a impresionat asistenta, adaugându-si in palmares si o calificare in proba de paralele, prin Gabriela Nasturas, care a incheiat intrecerea pe locul 8.

 

GIMNASTICA. AUR PENTRU SCM BACAU – Cupa „Andreea Raducan”

Sectia de gimnastica de la Sport Club Municipal Bacau a participat la cea de-a sasea editie a Cupei „Andreea Raducan”, competitie rezervata junioarelor 3, nivelul 1 si 2, de la Bârlad, unde  a câstigat intrecerea pe echipe.

Sportivele antrenate de Cornel Agop , Vasilica Agop si Madalina Neagu au urcat pe prima treapta a podiumului in urmatoarea formula: Anda Brâncoveanu, Lea Colbu, Daria Iacob si Gabriela Nasturas.

Lea Colbu a obtinut si o medalie de bronz la sarituri.

 

REZULTATE MEMORIALUL SERGIU POPA 8.06.2013

MEMORIALUL SERGIU POPA 8.06.2013 IND COMPUS MANDACHE ANA MARIA MEDALIE DE AUR
SARITURI MANDACHE ANA MARIA MEDALIE DE AUR
SOL MANDACHE ANA MARIA MEDALIE DE AUR
PARALELE MANDACHE ANA MARIA  MEDALIE DE ARGINT
BARNA MANDACHE ANA MARIA  MEDALIE DE BRONZ

GIMNASTICA REZULTATE CUPA ANDREEA RADUCAN 11.05.2013 BARLAD

SCX-4623_20130422_11054101

CUPA ANDREEA RADUCAN 11.05.2013 BARLAD CTG IV NIVEL I ECHIPE  MEDALIE DE ARGINT
SARITURI IACOB ROMINA MEDALIE DE AUR
BARNA IACOB ROMINA MEDALIE DE ARGINT
IND COMPUS IACOB ROMINA   MEDALIE DE ARGINT
BARNA FILIP ANDREA   MEDALIE DE BRONZ
SOL TEODORU TEODORA MEDALIE DE BRONZ
BARNA TEODORU TEODORA MEDALIE DE BRONZ
PARALELE TEODORU TEODORA MEDALIE DE ARGINT
CTG IV NIVEL II
IND COMPUS
TEODORU TEODORA MEDALIE DE ARGINT
CTG IV NIVEL II SARITURI TEODORU TEODORA  MEDALIE DE AUR

GIMNASTICA REZULTATE CUPA NADIA COMANECI 26-27.04.2013

teodoru teodora 2

CUPA NADIA COMANECI 26-27.04.2013  ECHIPA TOTAL ECHIPA  medalie de bronz
INDIVIDUAL COMPUS TEODORU TEODORA   medalie de bronz
SARITURI TEODORU TEODORA   medalie de bronz
SOL TEODORU TEODORA   medalie de bronz
PARALELE TEODORU TEODORA   medalie de bronz