• Box
  • Gimnastica
  • Homepage
  • Atletism
  • Istoric club
  • Lupte greco-romane

BOX. VIDEO. ROLAND GAVRIL VS. DAVID BENAVIDEZ

https://ok.ru/video/331357881722Gavril, BENAVITEZ

 

BOX. RELU AURAS ALATURI DE ROLAND GAVRIL, LA MECIUL ANULUI, IN LAS VEGAS

RELU AURAS RONALD GAVRIL (1) RELU AURAS RONALD GAVRIL (2) RELU AURAS RONALD GAVRIL (3) RELU AURAS RONALD GAVRIL (4)

Ronald Gavril a fost foarte aproape sa il faca KO pe Benavidez si sa iasa al cincilea campion mondial din istoria boxului profesionist romanesc, insa a fost invins in cele din urma la decizie.

Ronald Gavril a luptat in Las Vegas, pentru titlul mondial WBC la super mijlocie. A pierdut la decizie impartita insa a castigat respectul tuturor dupa ce a reusit sa faca fata unui fenomen al boxului profesionist.

Bacauanul  l-a dominat pe Benavidez timp de 3 runde si a fost aproape de o surpriza dupa ce l-a pus la podea pe mexicano-american cu 40 de secunde inainte de final.

Chiar a daca pierdut, Gavrila facut pasul in elita boxului mondial dupa acest meci. A fost o infrangere insa a fost un meci in care a aratat ca locul lui e intr-un meci de titlu mondial.

In Las Vegas, alaturi de Roland Gavril a fost si antrenorul care l-a descoperit si l-a format – Relu Auras, care a urmarit meciul alaturi de vedete ale boxulu mondial, si chiar daca Roland a pierdut la puncte, Relu Auras e convins ca bacauanul va avea un cuvant greu de spus in box, de acum inainte.

Relu Auras va fi alaturi de Ronald Gavril la finala cu David Benavidez

relu auras ronald gavrilRelu Auras – antrenorul care l-a descoperit si format pe Ronald Gavril va fi prezent pe 8 septembrie, la Las Vegas, pentru a-l sustine pe cel mai bun boxer bacauan in finala pentru titlul mondial WBC cu mexicanul David Benavidez, la categoria super-mijlocie.

Ronald Gavril, 31 de ani, evolează în echipa lui Floyd Mayweather si lupta pentru a deveni cel mai tare boxer profesionist al lumii.

Relu Auraș va alaturi de Roli  la cel mai tare meci din cariera fostului său elev, la invitatia acestuia.

„Roli e ca si copilul meu si nu aveam cum sa lipsesc de la finala. Voi pleca spre  Las Vegas cu un singur gand: victorie pentru Roli.”

165 de meciuri a câștigat Ronald Gavril la amatori, dupa care a optat pentru boxul profesionist, stabilindu-se în Las Vegas unde a fost cooptat în echipa Mayweather Boxing Club.

In ceea ce priveste meciul cu Benavidez, maestrul Auras se asteapta la o confruntare dura. „Va fi care pe care”.

BOX. VIDEO. INTERVIU RELU AURAS

BOX. MECIUL ANULUI INTRE BACAUANUL RONALD GAVRIL SI DAVID BENAVIDEZ. LUPTA PENTRU TITLUL DE CAMPION MONDIAL WBC – PROFESIONISTI

foto Ronald GavrilPe data de 9 septembrie va avea loc in Los Angeles, SUA, marele meci pentru titlul de campion mondial WBC la profesionisti. Pentru acest titlu, sportivul băcăuan RONALD GAVRIL se va lupta cu americanul David Benavidez. Este un eveniment deosebit în lumea boxului si implicit, a sportului românesc, dar și mai important pentru noi, băcăuanii, este că sportivul este crescut și format în BACĂU, de către maestrul RELU AURAȘ!!

 

De altfel, luni 28 august, echipa TVR se va deplasa la Bacau pentru a face un reportaj cu privirea la venirea echipei de Tineret Box a Turciei, dar în mod special pentru evenimentul deosebit din data de 9 septembrie, Los Angeles, SUA -  meciul băcăuanului Ronald Gavril în vederea titlului de Campion Mondial!

BOX. PUGILISTII TURCI AU VENIT IN BACAU

box, cupa romaniei

Echipa de box a Turciei – Tineret a sosit în Bacău, pentru un stagiu de pregătire comună cu echipa similară a României, în vederea Campionatului European care va avea loc în luna octombrie chiar în Turcia!

De subliniat că majoritatea boxerilor din echipa României de Tineret este formată din sportivi băcăuani!

 

BOX. “Argint european pentru Bacău și România”

potoceanu (1)

Medalie de argint pentru băcăuanul Albert Potoceanu (SCM Bacău/CSSM Bacău) la Campionatul European de Box-Cadeți, la cat. 105 kg. În gala finală, supergreul de la Bacău, unde este antrenat de Relu Auraş, a făcut un meci bun în faţa celui mai  valoros pugilist de la Europene, dar a fost nevoit să se recunoască învins la puncte de ucraineanul Dmitro Beniuh, după ce în semifinale băcăuanul se impusese la puncte printr-o decizie unanimă în fața ungurului Zsolt Dudas.

 

“Albert Potoceanu a boxat de la egal cu sportivul din Ucraina, doar lipsa de experiență și–a spus cuvântul. A luptat contra celui mai valoros boxer de la Europene, dar cu toate astea Albert a fost la înălțime. Medalia de argint confirmă că boxul românesc vine tare din urmă, iar Bacăul are viitor. A pierdut un meci, dar a câștigat argintul european”- Relu Auraș – antrenor coordonator

 În semifinale, Albert Potoceanu s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă în fața ungurului Zsolt Dudas. Boxerul maghiar a fost numărat de două ori în reprizele 1 și 2. În finală, Potoceanu va urca în ring contra ucraineanului Dmytro Beniukh.

Europenele de cadeți au programat întreceri la 20 de categorii. România a aliniat 19 boxeri la startul competiției și a încheiat cu un bilanț de șapte medalii, una de aur, una de argint și cinci de bronz

BOX. BACĂUL LUPTĂ ÎN FINALĂ CAMPIONATULUI EUROPEAN – CADEȚI

box albert potoceanu

 

Bacăul are viitor în box

Albert Potoceanu (SCM Bacău/CSSM Bacău) are medalia de argint asigurată la Campionatul European de Box-Cadeți, competiție ce se dispută în aceste zile la Râmnicu Vâlcea.

Greul din Bacău s-a calificat în finala categoriei 105 kilograme sub coordonarea antrenorului emerit Relu Auraș, cel care a scos de-a lungul timpului cei mai mulți campioni la nivel național și internațional.

“Am dovedit încă o dată că Bacăul e școala boxului românesc, iar pentru noi calificarea în finală a lui Albert Potoceanu dovedește că venim mereu tare din urmă cu boxeri talentați, care în scurt timp vor reprezenta Bacăul și România și la Jocurile Olimpice. Boxul nu a murit și nu va muri niciodată în Bacău.”- Relu Auraș – antrenor coordonator

 În semifinale, Albert Potoceanu s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă în fața ungurului Zsolt Dudas. Boxerul maghiar a fost numărat de două ori în reprizele 1 și 2. În finală, Potoceanu va urca în ring contra ucraineanului Dmytro Beniukh.

“Albert a făcut un meci mare. Și-a arătat clasa în fața unuia dintre favoriții categoriei în condițiile în care băcăuanul nostru se antrenează doar de un an. E o reușită mare pentru Bacău și pentru România.” – Relu Auraș – antrenor coordonator

 Relu Auraș și-a dovedit încă odată clasa de antrenor emerit și șlefuitor de medalii internaționale dat fiind faptul că nu e ușor să ajungi în finală la o competiție de un asemenea nivel la care au luat parte 275 de boxeri din 30 de ţări – cea mai numeroasă participare din istorie.

Europenele de cadeți, de la Râmnicu Vâlcea, au programat întreceri la 20 de categorii, iar România a înscris 19 pugilişti în concurs. Marți sunt programate finalele.

 

 

BOX. Pregatiri pentru Campionatele Europene GALERIE FOTO

 

 

Boxerii bacauani se pregatesc pentru Campionatele Europene de Seniori, alaturi de colegii lor mai mici de la Juniori si Cadeti, care vor avea si ei competitiile lor internationale. Oaspetii lor, cu care s-au pregatit timp de o saptamana sunt boxerii de la Rm. Valcea (care au venit cu 15 boxeri, seniori, juniori si cadeti) si Targoviste (care au venit doar cu seniori). Din lotul targiovistean nu a lipsit campionul Romaniei de la “grea”, Catalin Cristea. De altfel, dupa ce colegii sai au plecat acasa, Cristea a ramas sa se antreneze alaturi de colegii sai de lot national din Bacau, Vitalie Marza, Sebastian Arbuz si Nicusor Ciobanu, cei patru urmand sa plece impreuna la Europenele de la Harkiv (Ucraina), ce vor debuta pe 14 iunie. Saptamana de sparring a fost benefica atat Bacaului, cat si celor de la Targoviste si Rm. Valcea .

IMG_4596 IMG_4599 IMG_4606 IMG_4607 IMG_4610 IMG_4612 IMG_4614 IMG_4616 IMG_4619 IMG_4622 IMG_4630 IMG_4631 IMG_4632 IMG_4635 IMG_4645 IMG_4648 IMG_4649 IMG_4651 IMG_4652 IMG_4655 IMG_4657 IMG_4659 IMG_4660 IMG_4667

In memoria lui Dumitru Sechelariu-fost presedinte al Federatiei Romane de Box

doru sechelariu, razvan sendrea

La Gala Finalelor de Box a fost prezent si Doru Sechelariu, fiul fostului presedinte al Federatiei Romane de Box -Dumitru Sechelariu, care a primit din partea organizatorului-Relu Auras si a consilierului judetean-Razvan Sendrea un trofeu în memoria fostului primar, cel care a susținut boxul băcăuan și care a contribuit decisiv la dezvoltarea boxului românesc.

„Este o onoare să primesc acest trofeu în numele tatălui meu. Mărturisesc că am fost luat pe neașteptate. Este un gest nobil din partea organizatorilor și mă bucur că tatăl meu nu este uitat și că mai sunt oameni care îl respectă în continuare, pentru tot ceea ce a făcut pentru sportul băcăuan”, a declarat emoționat Doru Sechelariu.

Dumitru Sechelariu este cel care a pus bazele unei puternice colaborari care a ajutat la dezvoltarea scolii bacauane de box. Nu il putem uita pentru ca datorita lui boxul bacauan a urcat pe podium, a declarat Relu Auras.