• Gimnastica
 • Box
 • Istoric club
 • Homepage
 • Lupte greco-romane
 • Atletism

SCM BACAU. CONFERINTA DE PRESA – MIERCURI, ORA 11.00

conferinta-de-presa

Va invitam sa participati, miercuri, 4 aprilie 2018, ora 11.00, in sala de sedinte a clubului nostru, la conferinta de presa organizata de SCM Bacau, Sectia Box, avand pe ordinea de zi urmatoarele puncte:
1. Rezultatele sportivilor nostri la Campionatele Europene Under 22 de la Tg. Jiu. Vor participa boxerii Alberto Biro (medaliat cu bronz) si Vasile Suciu (locul 5) si antrenorul lor, Relu Auras. Vor fi spuse de catre cei trei traitori pe viu ai acestui CE si lucruri ce nu se stiu despre aceasta competitie.
2. Pregatirile Lotului National de Tineret si plecarea la Campionatele Europene de Tineret de la Roseto (Italia, 17-26 aprilie, plecarea pe 15) Lotul National este coordonat de antrenorul Relu Auras..
3. Discutie cu renumitul boxer profesionist RONALD GAVRIL, despre ultimul sau meci pentru titlul mondial, cu David Benavidez si despre cariera sa, in general. Ronald Gavril este un produs al scolii bacauane de box si acum este pentru o scurta perioada acasa.
Va asteptam cu drag.
Director,
Relu Auras

CAMPIONII: TOP 10 – SPORT CLUB MUNICIPAL BACAU

top 10

1) Daniel Martin, înot- antrenor Iulian Matei.
2) Albert Potocianu, box- antrenor Relu Auraș; Beatrice Ferenț, lupte libere- antrenori Victor Donciu și Ion Ambrozie.
3) Alin Ronțu, sărituri în apă- antrenor Adrian Gavriliu
4) Bianca Ghelber Perie, atletism- antrenor Lucică Cucoș.
5) Albert Biro, box- antrenor Relu Auraș; Alexandru Novac, atletism- antrenor Mihaela Melinte;
6) Irinel Botez, lupte greco-romane- antrenori Cătălin Matache și Mihai Botez.
7) Nicușor Ciobanu, box- antrenori Niculae Cara și Marinică Ouatu.
8) Lorenzo Botez, lupte greco-romane- antrenor Marius Botez; Sebastian Arbuz, box- antrenori Niculae Cara și Ion Gheorghiță; Andra Botez, atletism- antrenor Anamaria Mădălina Botez.
9) Eusebiu Emandiei, haltere- antrenor Ion Călin.
10) Alexandra Daragiu, judo- antrenor Constantin Manole; Bogdan Manole, tenis- antrenor Mihai Ciuntea.

Sporturi neolimpice: Cezar Buzdugan, kick boxing (antrenor Gabriel Muntenașu); Bianca Vasile, karate (antrenor Doru Botez), Maria Sava, karate (antrenor Doru Botez), Mădălina Bândac, powerlifting (antrenor Daniel Zodian).

Premii pentru sportivi din partea Consiliului Judetean Bacau

sm bacau cj bacau, sportivi

Sportivii de la Sport Club Municipal Bacau au fost premiati de catre presedintele Consiliului Judetean Bacau in cadrul sedintei publice ordinară din luna octombrie.  Consilierii județeni băcăuani au aprobat acordarea unor premii pentru performante deosebite la nivel internațional și național obținute de sportivi și antrenori din cadrul Sport Club Municipal Bacău.

”Când performanțele sunt realizate de copii și de adolescenți, acestea își măresc și mai mult valoarea, iar noi avem datoria să-i susținem, să-i încurajăm, astfel încât și mai mulți tineri să-și dorească să facă, la rândul lor, performanță, a declarat Sorin Brașoveanu – președinte Consiliul Judtean Bacau.

Efortul investit și abnegația tinerilor merituoși, care prin realizările lor contribuie la promovarea unei imagini favorabile a județului Bacău la nivel naționalșiinternațional trebuie apreciate și promovate, pentru a se reuși închegarea spiritului de competiție în zonă. Imaginea judeţului nostru în ţară şi în lume devine tot mai favorabilă cu fiecare din gesturile şi acţiunile acestor tineri care, instruiţi şi educaţi de îndrumători cu experienţă, îşi arată nu doar valoarea, ci şi tăria de caracter a unor adevăraţi campioni. La lista acestor minunaţi tineri ale căror performanţe duc la creşterea prestigiului judeţului Bacău şi a României în lume, se adaugă noi nume cu rezonanţă în domeniul sportului de performanță”, a precizat președintele Sorin Brașoveanu în expunerea de motive.

Este vorba de juniorii Sport Club Municipal Bacău, Alin Ronţu, Daniel Martin, Beatrice Ionela Ferenţ, Albert Potoceanu și antrenorii acestora, respectiv, domnii Adrian Gavriliu, Iulian Matei, Victor Donciu și Relu Auraş, sportivi care se remarcă prin bogatul palmares deţinut în urma evoluțiilor avute în competițiile internaționale de mare anvergură la care au participat.

Alin Ronţu, în vârstă de 16 ani, este sportiv al Secției sărituri în apă pregătit de antrenorul Adrian Gavriliu. El a reușitperformanta de a urca pe podiumul de premiere al Campionatelor Europene de Sărituri în apă pentru Juniori, desfășurate în iunie 2017 la Bergen, în Norvegia, unde a obținut medalia de bronz în proba sincron-platformă 10 metri. Acesta este primul podium pentru tara noastră într-o competiție de asemenea anvergură, după o pauză de 25 de ani de așteptareși de muncă, ultimul rezultat notabil la masculin fiind obținut în anul 1992, tot de un sportiv al Sport Club Municipal Bacău.

Daniel Martin, component al lotului național, a devenit vicecampion european, prin cucerirea medaliei de argint în proba de 200 metri, spate, la Campionatele Europene de înot pentru Juniori de la Netanya, din Israel, care au avut loc în luna iunie 2017. Daniel Martin are aproape 17 ani și este pregătit de antrenorul Iulian Matei. Acest cuplu sportiv-antrenor a cucerit numeroase titluri naționale și medalii la competiți iinternaționale, amintind doar, locul al III-lea la Festivalul Olimpic al tineretului European și alte câteva titluri la campionate balcanice.

Înotul este un sport în care volumul de muncă este uriaș, iar afirmarea în această disciplină este dificilă, mai ales în competițiileinternaționale, unde România înfruntă tari cu valoroase tradiții în natațieși care oferă propriilor sportivi condiții de pregătire net superioare.

Dar nu numai reprezentanții sporturilor acvatice ai Sport Club Municipal Bacău ne-au făcut cunoscuți pe plan național și internațional. La aceștia se adaugă și cei ai sporturilor bazate pe forță, agilitate, inteligenta, concentrare, echilibru și, bineînțeles, multă, foarte multă muncă.

Astfel, Campionatele Europene de Lupte pentru Cadeți,desfășurate la sfârșitul lunii iulie a acestui an în Bosnia-Herțegovina, la Sarajevo, au adus o medalie Bacăului și României, și nu la băieți, creditați cu șanse la podium, ci la fete, prin Beatrice Ionela Ferenţ care a cucerit medalia de argint și titlul de vice-campioană europeană. Această extraordinară performanță reprezintă rodul muncii și, în special al talentului acestei tinere sportive, în vârstă de doar 16 ani, fapt confirmat și de antrenorul Victor Donciu. Beatrice Ionela Ferenţ a început pregătirile în acest domeniu în luna ianuarie 2012, iar în luna septembrie a aceluiași an era deja vice-campioană națională la lupte. In scurta perioadă de când practică acest sport, cândva destinat exclusiv băieților, ea a mai câștigat șase medalii pe plan internațional, iar această a șaptea medalie cucerită în acest an la Sarajevo este cea mai prețioasă.
Și pugilismul băcăuan a făcut ca Imnul României să răsune în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Bacăul este o școală a boxului românesc, iar pentru noi, Albert Potoceanu, pregătit la Sport Club Municipal Bacău de antrenorul emerit Reul Auraş, demonstrează că venim mereu cu boxeri talentați, care în scurt timp, vor reprezenta Bacăul și România la Jocurile Olimpice.

La Campionatele Europene de Box pentru Juniori,desfășurate în perioada 17-26 iulie 2017, la Râmnicu Vâlcea, Albert Potoceanu, acest boxer de numai 15 ani, a cucerit medalia de argint și a devenit vice-campion european la categoria 105 kg, arătându-și valoarea în fața unuia dintre favoriții categoriei, în condițiile în care băcăuanul nostru se antrenează doar de un an. Această performanță este o mare reușită pentru Bacău și pentru România.

Albert Potoceanu este un sportiv talentat și cu un mare potențial, având în vedere că, la vârsta lui de 15 ani, boxează la cea mai grea și mai riscantă dintre categorii. Actualmente, el se antrenează la Bacău în cadrul Lotului Olimpic de Juniori, coordonat tot de Reul Auraş, antrenor emerit de box, care a instruit și educat generații de tineri sportivi cu care a câștigat un număr impresionant de medalii la campionate europene și mondiale.

 

Examen pentru promovarea în funcţia de Consilier Juridic, grad profesional I A

concurs juridicAvând în vedere:

– prevederile HG  nr 286/2011 pentru aprobarea regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant, corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade/ trepte profesionale imediat superioare a persoanalului contractual din sectorul bugetar platit din fondurile publice, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv Hg nr 1027/2014;

– procedura de organizare şi desfăşurare a examenului de promovare a personalului contractual din cadrul Sport Club Municipal Bacău, aprobată prin decizia nr 78 din 30.06.2015.

 

Sport Club Municipal Bacău cu sediul în Bacău, str. Pictor Th. Aman, nr. 94, jud. Bacău, anunţă organizarea examenului pentru promovarea în funcţia de Consilier Juridic, grad profesional I A, în cadrul Compartimentului Juridic. Examenul se va desfăşura în data de 20.07.2017, ora 09.00 la sediul unităţii.

 

Condiţii de participare la examen

Poat participa la examenul de promovare: angajaţii unităţii ce sunt absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Juridice – specializarea Drept, nu au susţinut examen de promovare în ultimii 3 (trei) ani, să fi obţinut calificativul foarte bine la evaluarea performanţelor individuale în ultimii 3 (trei) ani, să fie angajat al unităţii, să nu fi avut abateri disciplinare.

 

Dosarul de examen

Pentru inscrierea la concurs candidaţii v + or depune la dosar următoarele documente:

–         Cererea de înscriere la examen aprobată de conducătorul unităţii;

–         Referatul de evaluare vizat de şeful ierarhic superior;

–         Copii după fişele de evaluare pe ultimii 3 (tre) ani.

 

Desfăşurarea examenului

Examenul se va desfăşura în data de 20.07.2017 începând cu ora 09.00, la sediul SCM Bacău, sala de şedinţe a clubului, şi va consta într – o probă scrisa. Rezultatele se v – or  afişa la sediul clubului în aceeaşi zi până cel târziu la ora 12.00. Contestaţiile privind rezultatul evaluării se depun la sediul clubului în intervalul 12.00 – 14.00. Rezultatul final se va afişa la sediul clubului în data de 20.07.2017 până la orele 16.00

 

BIBLIOGRAFIE:

 • Ø LEGEA nr. 22/1969, modificată și completată prin Legea 54/1994 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legătură cu gestionarea bunurilor agenţilor economici, autorităţilor sau instituţiilor publice, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø O.M.F.P nr. 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii;
 • Ø LEGEA  nr. 319/2006 Legea securităţii şi sănătăţii în muncă cu modificările și completările ulterioare;
 • Ø LEGEA nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările și completările ulterioare;
 • Ø Legea nr. 477/2004 privind Codul de conduită al personalului contractual din autoritățile și instituțiile publice;
 • Ø Regulamentul de organizare şi funcționare al SCM Bacău aprobat prin Ordinul Președintelui ANST nr 2250 din 09.11.2011;
 • Ø OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată;
 • Ø Hotărârea nr. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice;
 • Ø HG 11/2015 pentru modificarea și completarea regulamentului de aplicare a HG 195/2002 aprobată prin HG 1391/2002;
 • Ø HOTARARE nr. 38 din 16 ianuarie 2008 (*actualizata*) privind organizarea timpului de muncă al persoanelor care efectueaza activități mobile de transport rutier
 • Ø OG 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora;
 • Ø OG 27/2011 – Ordonanţă privind transporturile rutiere, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø LEGE   Nr. 53 din 24 ianuarie 2003    *** Republicată – Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø LEGE   Nr. 62 din 10 mai 2011    *** Republicată
  • Ø Legea dialogului social nr. 62/2011 – LEGE  Nr. 62 din 10 mai 2011    *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø LEGE   Nr. 263 din 16 decembrie 2010 – privind sistemul unitar de pensii publice;
  • Ø LEGE Nr. 168 din 12 noiembrie 1999 – privind soluţionarea conflictelor de muncă;
 • Ø Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare;
 • Ø Legea nr. 677 din 2l noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare;
  • Ø Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr 34 din 2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø HOTĂRÂRE nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii;
  • Ø ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 77 din 27 noiembrie 2012 – pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii;
  • Ø LEGE nr. 213 din 17 noiembrie 1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø LEGEA nr. 554 din 2 decembrie 2004 – a contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø ORDONANŢĂ nr. 27 din 30 ianuarie 2002 – privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø ORDONANŢĂ Nr. 2 din 12 iulie 2001 – privind regimul juridic al contravenţiilor, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Lege nr. 69/2000, din 28/04/2000 – Legea  Educaţiei fizice şi sportului, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Lege nr. 195/2001, din 20/04/2001 – Legea voluntariatului, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Legea nr 4/2008 – Lege privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive;
  • Ø Legea nr. 227/2006 privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport*), republicată ;
  • Ø Privind modificarea şi completarea Hotărârii de Guvern   nr. 1447 din 28 noiembrie 2007 – privind aprobarea normelor financiare pentru activitatea sportivă;
  • Ø ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 80 din 26 iunie 2013 privind taxele judiciare de timbru;
  • Ø Legea 284/2010 – privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Hotărârea de Guvern nr 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Legea 287/2009 – Noul  Cod Civil, *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Legea 134/2010, Noul Cod de Procedură Civilă, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Legea 286/2010 – Codul Penal, *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ø Legea 135/2010 – Codul de procedură penală, *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

 

TEMATICA

 • Ø LEGEA nr. 22/1969, modificată și completată prin Legea 54/1994 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legătură cu gestionarea bunurilor agenţilor economici, autorităţilor sau instituţiilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

 

 • Ø O.M.F.P nr. 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii.

 

 • Ø Legea sănătății și securității în muncă nr. 319/2006 cu modificările și completările ulterioare:

•        CAPITOLUL IV – Obligaţiile lucrătorilor;

•        CAPITOLUL V – Supravegherea sănătăţii;

•        CAPITOLUL VI – Comunicarea, cercetarea, înregistrarea şi raportarea evenimentelor;

•        CAPITOLUL VII – Grupuri sensibile la riscuri.

 

 • Ø Legea nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările şi completările ulterioare:

•        CAPITOLUL I – Dispoziţii generale;

•        CAPITOLUL II Obligaţii privind apărarea împotriva incendiilor

–        secţiunea 1 – obligaţii generale;

–  secţiunea a 6-a – obligaţiile administratorului, conducătorului instituţiei, utilizatorului şi salariatului.

 

 • Ø Legea nr. 477/2004 privind Codul de conduită al personalului contractual din autoritățile și instituțiile publice:

•        CAPITOLUL II – Norme generale de conduită profesională a personalului contractual – art. 5-7, art. 12;

 

 • Ø Regulamentul de organizare ți funcționare al SCM Bacău aprobat prin Ordinul Președintelui ANST nr 2250 din 09.11.2011.

 

 • Ø OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată:

•        CAPITOLUL II – Vehicule;

–      Secţiunea a 1 a. – Condiţiile privind circulaţia vehiculelor şi controlul acestora

•        CAPITOLUL III – Conducătorii de vehicule;

–      Sectiunea a 1 a. Dispoziţii generale.

•        CAPITOLUL V – Reguli de circulaţie;

–      Secţiunea a 1 a.  Obligaţiile participanţilor la trafic;

–      Sectiunea a 2 a. Reguli pentru circulaţia vehiculelor;

–      Secţiunea a 4 a. Circulaţia pe autostrăzi;

–      Secţiunea a 5 a. Obligaţii în caz de accident;

–      Secţiunea a 6 a. Circulaţia autovehiculelor în trafic internaţional.

•        CAPITOLUL VI – Infracţiuni şi pedepse;

•        CAPITOLUL VII – Răspunderea contravenţională.

 

 • Ø Hotărârea nr. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice:

•        CAPITOLUL II – Vehiculele;

–      Secţiunea 1. Starea tehnică a vehiculelor şi controlul acesteia;

–      Sectiua 3. Obligaţiile proprietarilor sau deţinătorilor de autovehicule.

•        CAPITOLUL IV – Semnalizarea rutieră;

•        CAPITOLUL V – Reguli de circulaţie;

•        CAPITOLUL VII – Sancţiuni contravenţionale şi măsuri tehnico – administrative.

 

 • Ø HG 11/2015 pentru modificarea și completarea regulamentului de aplicare a HG 195/2002 aprobată prin HG 1391/2002.

 

 • Ø HOTARARE nr. 38 din 16 ianuarie 2008 (*actualizata*) privind organizarea timpului de muncă al persoanelor care efectueaza activități mobile de transport rutier:

•        CAPITOLUL I – Dispoziţii generale;

•        CAPITOLUL II – Organizarea timpului de muncă;

•        CAPITOLUL V – Contravenţii şi sancţiuni.

 

 

 • Ø OG 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora;

 

 • Ø OG 27/2011 – Ordonanţă privind transporturile rutiere, cu modificările şi completările ulterioare.

•        CAPITOLUL I – Dispoziţii generale:

–      Secţiunea 1. – Domeniu de aplicare;

–      Secţiunea 2 – Definiţii;

–      Secţiunea 3. – Clasificarea transporturilor rutiere şi a activităţilor conexe transporturilor rutiere.

•        CAPITOLUL II – Accesul la activitatea de transport rutier:

–      Sectiunea 2 – Accesul la transportul rutier în cont propriu.

•        CAPITOLUL III – Accesul la piaţa transporturilor rutiere:

–      Secţiunea 2 – Transportul rutier în cont propriu.

•        CAPITOLUL IV – Activităţi conexe transportului rutier;

•        CAPITOLUL V – Siguranţa rutieră;

•        CAPITOLUL VIII – Controlul;

•        CAPITOLUL IX – Sancţiuni.

 

 • Ø Legea nr. 69/2000 – Legea educației fizice și sportului, cu modificările și completările ulterioare:

•        TITLU II – Organizarea educației fizice și sportului;

–      Cap. 4 Sportul de performanță.

•        TITLU IV – Structurile sportive:

–      Cap 1. – Dispoziții generale;

–      Cap. 3 Cluburile sportive;

–      Cap. 5 Federațiile sportive;

–      Cap. 8. Dispoziții comune.

•        TITLU VIII – Controlul și asistența medicală în domeniul educației fizice și sportului;

•        TITLU IX – Formarea și perfecționarea specialiștilor în domeniul educației fizice și sportului;

•        TITLU XII – Baza materială pentru activitatea sportivă;

 

 • Ø Legea nr 4/2008 – Lege privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive:

•        Cap. 1.  – Dispoziții generale;

•        Cap. 2. – Obligațiile organizatorului de competiții – Art. 10;

 

 • Ø LEGE   Nr. 53 din 24 ianuarie 2003    *** Republicată – Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø LEGE   Nr. 62 din 10 mai 2011    *** Republicată
 • Ø Legea dialogului social nr. 62/2011 – LEGE  Nr. 62 din 10 mai 2011    *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø LEGE   Nr. 263 din 16 decembrie 2010 – privind sistemul unitar de pensii publice;
 • Ø LEGE Nr. 168 din 12 noiembrie 1999 – privind soluţionarea conflictelor de muncă;
 • Ø Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare;
 • Ø Legea nr. 677 din 2l noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare;
 • Ø Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr 34 din 2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø HOTĂRÂRE nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii;
 • Ø ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 77 din 27 noiembrie 2012 – pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii;
 • Ø LEGE nr. 213 din 17 noiembrie 1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø LEGEA nr. 554 din 2 decembrie 2004 – a contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø ORDONANŢĂ nr. 27 din 30 ianuarie 2002 – privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø ORDONANŢĂ Nr. 2 din 12 iulie 2001 – privind regimul juridic al contravenţiilor, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø Lege nr. 195/2001, din 20/04/2001 – Legea voluntariatului, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø Legea nr. 227/2006 privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport*), republicată ;
 • Ø Privind modificarea şi completarea Hotărârii de Guvern   nr. 1447 din 28 noiembrie 2007 – privind aprobarea normelor financiare pentru activitatea sportivă;
 • Ø ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 80 din 26 iunie 2013 privind taxele judiciare de timbru;
 • Ø Legea 284/2010 – privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø Hotărârea de Guvern nr 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø Legea 287/2009 – Noul  Cod Civil, *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø Legea 134/2010, Noul Cod de Procedură Civilă, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø Legea 286/2010 – Codul Penal, *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Ø Legea 135/2010 – Codul de procedură penală, *** Republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul SCM Bacău, Birou Resurse Umane, sau la telefon 0234-514202. Persoana de contact Gurău Ana.

Director

Relu Auras

TOP 10 SCM BACAU – 2016

Sport Club Municipal Bacau duce traditia mai deprate si ii  premiaza pe cei mai buni sportivi care au adus medalii in anul 2016.

Festivitatea de premiere se va desfasura la restaurantul “Eclipsa”, un loc deja devenit obisnuit pentru cel mai tittrat club bacauan.

Locul 1. Georgiana Anitei – atletism

(Locul 1 – CE junioare 2, Locul 3 – CM junioare 1, Locul 1 – Balcaniada junioare 2, 10 medalii la CN).

Locul 2. Irinel Botez- lupte greco-romane

(Locul 3 – Cupa Europei, Locul 1 – Campionatul Balcanic, Locul 1 – CN Seniori).

Locul 3. Alin Rontu si Mara Aiacoboae – sarituri in apa

(Locul 6 si Locul 9 –  CE Seniori)

Locul 4. Daniel Martin – inot

(13 medalii de aur la CN Seniori, Tineret si Juniori, 9 recorduri nationale, 7 medalii la Cupa Europei Centrale)

Locul 5. Sebastian Arbuz- box

(Locul 9  – CM Tineret, Locul 1 – CN Seniori, Locul 1 – CN Tineret)

Locul 6. Stefan Patrascu – box

(Locul 9 – CM Tineret, Locul 1 – CN tineret)

Locul 7. Andra Botez- atletism

(Locul 8 – CE Juniori, 3 medalii aur la CN juniori 2 si Tineret, Locul 3 – CN Tineret)

Locul 7. Alexandru Solomon – lupte greco-romane

(Locul 8 – CE Tineret, Locul 1 – Campionatul Balcanic cu echipa la Tineret, Locul 1 – CN Juniori)

Locul 7. Claudiu Pal – lupte greco-romane (Locul 9 – CE Tineret, Locul 1 – Campionatul Balcanic cu echipa la Tineret, Locul 1 – CN juniori)

Locul 8. Catalin Atanasoaei – atletism

(dublu campion balcanic, argint cu echipa la Balcaniada, Locul 1 – CN Seniori)

Locul 8. Bianca Perie Ghelber- atletism (Locul 1 – CN Seniori, Locul 4 – cu echipa la Cupa Europei)

Locul 9. Igor Botez – lupte greco-romane (Locul 1 – Campionatul Balcanic juniori 3, Locul 1 – Campionatul National)

Locul 9. Beatrice Ferent – lupte libere (Locul 1 – Campionatul Balcanic la junioare 3, Locul 1 – CN Seniori)

Locul 9. Mihai Cochior – atletism (Locurile 8 si 9 – CE juniori 3)

Locul 10. Alexandru Manole – tenis (participant CE)

Locul 10. Ruxandra Manole – sarituri in apa (6 medalii – CN junioare 2).

Gala Sportului Bacauan Sportivii si antrenorii de la SCM Bacau au fost premiati pentru rezultatele obtinute in 2015

DSC_4594

Gala Sportului Bacauan a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov”, iar la eveniment au participat si Camelia Potec-presedinta Federatiei Române de Natatie si Pentatlon Modern; Anisoara Cusmir-coordonatoarea lotului olimpic de atletism si medaliata cu aur la Olimpiada de la Los Angeles, detinatoarea recordului mondial la saritura in lungime, precum si Vasile Citea-presedintele Federatiei Române de Box.

Vasile Citea a laudat boxul bacauan facând precizarea ca jumatate din lotul României sunt de la Bacau.

Viceprimarului Radu Ababei: “Este un un moment special si placut sa fiu alaturi de atâtea valori ale sportului bacauan, mai ales ca multi dintre cei prezenti mi-au fost studenti.”

Sport Club Municipal, cel mai titrat club bacauan, reprezentat de Relu Auras, a oferit trofee invitatilor speciali dar si conducatorilor primariei.

S.C.M. Bacau a avut un numar de 17 sportivi premiati de la sase discipline.

Ilie Birzu – primar: “Este o seara deosebita pentru comunitatea bacauana, avem valori sportive in municipiul Bacau si aceste valori sunt datorita in primul rand antrenorilor lor. Vreau sa le multumesc colegilor mei din Consiliul Local care ne-au sprijinim sa finantam sportul bacauan si aceasta gala, iar voua, sportivilor va urez mult success in continuare.”

Costul total al Galei Sportului Bacauan a fost de 227.100 de lei.

 

 

Gala Sportului Bacauan 2016. Galerie Foto – SCM Bacau

DSC_4607DSC_4359 DSC_4594 DSC_4595 DSC_4600 DSC_4602 DSC_4606 DSC_4616 DSC_4669 scm bacau 1

La Multi Ani! Un An plin de reușite și multe bucurii! LA MULȚI ANI, 2016!

2016

Va multumim pentru sutinere si pentru faptul ca sunteti alaturi de noi si va promitem ca si in 2016 vom fi cel mai puternic club din Bacau, si nu numai!

La multi Ani!

Sport Club Municipal Bacau are valoare, traditie, iar performanta e cuvantul de ordine. Singurii campioni mondiali sunt de la SCM Bacau

trofee 2

 

Mihai Nistor, singurul bacauan calificat pâna acum la Olimpiada de la Rio, e briliantul clubului.

Mihai Nistor: titlul mondial in APB si calificarea la Rio
Campionatul European –  medalia de bronz.

Georgianei Anitei: Aur la Mondialele de junioare2 si Aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi

Lor li se alatura medaliile obtinute la alte competitii internationale, dar si la cele nationale, ceea ce face din Sport Club Municipal sa fie cel mai bun club din Bacau, si intre primele trei din Romania.

 

Sport Club Municipal Bacau va ureaza: Craciun Fericit !!!

va-urez-craciun-fericit_e2c62cc9e9931b

Sarbatorile Craciunului sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate!