LUPTE GRECO-ROMANE. Campionii!!!

SCM Bacau a cucerit pentru al doilea an consecutiv titlul de campioni nationala de juniori (U20) la lupte greco-romane. La finala Nationalelor desfasurata la Târgu-Mures, echipa pregatita de Catalin Matache, Ion Sarban si Sorin Tasca s-a clasat pe primul loc in ierarhia cluburilor, totalizând 10 puncte si devansând, in ordine, pe Heracle Timisoara, Steaua si Farul.

Sport Club Municipal a castigat patru medalii: doua de aur, prin Irinel Botez (66 kg) si Razvan Bitere (120 kg) si doua de argint, prin Claudiu Pal (60 kg) si George Sarban (84 kg).

Irinel Botez si Razvan Bitere vor reprezenta Bacaul la Europene.  Claudiu Pal a completat panoplia de madalii.

„O mare reusita pentru clubul nostru”, a declarat directorul SCM Bacau, Relu Auras. „Prezenta noastra la patru din cele opt finale demonstreaza ca succesul din 2015 nu a fost intâmplator”, a completat Catalin Matache. „Scoala bacauana de lupte continua sa tina steagul sus, lucru care ne onoreaza, dar ne si responsabilizeaza”, a opinat Ion Sarban, in timp ce Sorin Tasca a concluzionat: „Ma bucur ca am format o adevarata echipa a preformantei la SCM Bacau, echipa care se regaseste in elita luptelor românesti”.