Gala Sportului Bacauan Sportivii si antrenorii de la SCM Bacau au fost premiati pentru rezultatele obtinute in 2015

DSC_4594

Gala Sportului Bacauan a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov”, iar la eveniment au participat si Camelia Potec-presedinta Federatiei Române de Natatie si Pentatlon Modern; Anisoara Cusmir-coordonatoarea lotului olimpic de atletism si medaliata cu aur la Olimpiada de la Los Angeles, detinatoarea recordului mondial la saritura in lungime, precum si Vasile Citea-presedintele Federatiei Române de Box.

Vasile Citea a laudat boxul bacauan facând precizarea ca jumatate din lotul României sunt de la Bacau.

Viceprimarului Radu Ababei: “Este un un moment special si placut sa fiu alaturi de atâtea valori ale sportului bacauan, mai ales ca multi dintre cei prezenti mi-au fost studenti.”

Sport Club Municipal, cel mai titrat club bacauan, reprezentat de Relu Auras, a oferit trofee invitatilor speciali dar si conducatorilor primariei.

S.C.M. Bacau a avut un numar de 17 sportivi premiati de la sase discipline.

Ilie Birzu – primar: “Este o seara deosebita pentru comunitatea bacauana, avem valori sportive in municipiul Bacau si aceste valori sunt datorita in primul rand antrenorilor lor. Vreau sa le multumesc colegilor mei din Consiliul Local care ne-au sprijinim sa finantam sportul bacauan si aceasta gala, iar voua, sportivilor va urez mult success in continuare.”

Costul total al Galei Sportului Bacauan a fost de 227.100 de lei.