• Gimnastica
  • Istoric club
  • Box
  • Atletism
  • Lupte greco-romane
  • Homepage

Arte Marţiale: Cinci medalii de aur pentru Sport Club Municipal Bacău la Europene!

A noua ediţie a Campionatului European de Shotokan – Muntenegru 2019, a adus secţiei de arte marţiale nu mai puţin de 5 medalii de aur, una de argint şi un bronz, cucerite de Radu Todiraş, care a luptat pentru Sport Club Municipal Bacău, sub îndrumarea antrenorului Lotului Naţional Aurel Pătru şi a antrenorului băcăuan Doru Botez. Radu a obţinut două medalii de aur şi una de argint în probele individuale şi 3 medalii de aur şi una de bronz în probele pe echipe.

Arte Marţiale – 13 medalii la Campionatul Naţional

La finele Campionatului Naţional SKDUN derulat săptămâna trecută la sala „Apollo” Bucureşti, sportivii pregătiţi de antrenorul Doru Botez au adunat nu mai puţin de 13 medalii, în ciuda concurenţei acerbe (38 de cluburi care au înscris 650 de sportivi).

Radu Todiraş, care urmează să participe la Europenele din Muntenegru luna viitoare, a cucerit aurul la Kata şi Kumite, categoria 77kg – Seniori.

De remarcat este şi faptul că pentru o parte din cei mai mici concurenţi care au luptat sub culorile clubului băcăuan, Naţionalele de la Bucureşti au reprezentat debutul în competiţiile sportive.

ARTE MARTIALE. Sase medalii pentru karatistii de la SCM Bacau

La Campionatul Național de karate rezervat Copiilor, Minicadeților și Cadeților, care s- a desfasurat in Sala „Apollo” din București, echipa pregatita de Doru Botez, Vasile Hermeziu și Enula Pricopoaea a obtinut sase medalii, dintre care două de aur.

Medaliile de aur le-au revenit sporivilor Bianca Vasile, la kumite 30 kg, Copii 3 și Andrei Dinu la kata.

Daniela Nicuță a castigat medalia de argint la kumite -60 kg Minicadete,iar  Maria Sava ( kumite -40 kg Minicadete), Andrei Chiriac ( kumite -50 kg Copii 3)  și Leo Juncu ( kata Minicadeți) au castigat medaliile de bronz. .